Werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op drie pijlers;

Work:

Wij bieden goed werk tegen de juiste arbeidsvoorwaarden. Als werkgever kunt u met een gerust hart een beroep doen op de diensten van ons bedrijf. Werken met RGV Staffing Services kenmerkt zich door eenvoud en helderheid.

Naast de assistentie vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam, staan de (exclusief voor uw bedrijf geselecteerde) werknemers klaar om u bij uw dagelijkse werkzaamheden te assisteren.

Live:

Wij begrijpen de noodzaak van een vast team binnen uw bedrijf. Een team dat zich écht onderdeel van uw bedrijf voelt en daardoor die ene extra stap zet.

Vandaar dat RGV Staffing Services een groot deel van haar werknemers onderbrengt in prachtige woningen in de regio Amsterdam en op Terschelling. Woningen die aan alle eisen van huisvesting voldoen en waar de werknemers zich veilig én thuis voelen. Een goede woning staat aan de basis van een hoop zaken.

En werkvreugde is daar zeker één van.

Het is bewezen dat de teams hierdoor minder verloop kennen, hetgeen een aanzienlijke hoeveelheid trainingskosten bespaart, hetgeen de kwaliteit alleen maar ten goede komt.

Learn:

Omdat bij RGV Staffing Services de werknemers centraal staan, zijn wij begonnen met het ontwikkelen en aanbiedingen van trainingen en cursussen.

Op deze manier kan de werknemer doorgroeien of zich specialiseren. Dit kan zeker in samenwerking met u en uw bedrijf.